Новото видео на Мадона направи премиерата си
"Jump" е четвъртият сингъл от последния засега албум на звездата "Confessions on a dance floor". С първото парче от него - "Hung up", се постави началото на национални...
 
  За да слушате радио "Метроном" онлайн трябва да имате Winamp


от до

Водещ:

 No
Име на песента
Позиции
Статус
1 Asle Bjorn pres. Leya ft. Anne K - Lucky You (Original Mix)
2
2 Deep Zone Project feat. Meral - Искам да те имам
3 Shapeshifters - Sensitivity
5
4 Fonzerelli - Moonlight Party
4
5 Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada
3
 

» Големият Маргин остава в ареста
Софийски градски съд не промени мярката за неотклонение на Красимир Маринов-Големия Маргин и той остава в ареста
Съдът счете, че все още съществува опасност обвиняемият да извърши ново престъпление. По отношение на неговото заболяване съдът приема, че то не е възникнало вследствие престоя му в ареста и макар да се налага оперативно лечение, то не е спешно, а е срочно. В тази връзка съдът смята, че се прави възможното процесът да се придвижва в срокове.
Според съда експертите са на мнение, че сроковете, в които трябва да се извърши оперативната намеса, са индивидуални. Съдът не приема доводите на защитата за нарушаване на човешките права на подсъдимия.
Решението на съда може да се протестира в седемдневен срок пред Софийски апелативен съд. Съдът прие искането на прокуратурата Младен Михалев-Маджо и съпругата му Елена Михалева да бъдат призовани като свидетели по делото.
Според прокуратурата те трябва да изяснят връзката на един от сочените за мишени Никола Дамянов с братята Маргини.
СГС прие и искането на защитата да се извърши очна ставка между последния изслушан днес свидетел Иван Петров и свидетеля Велин Добрев, която да изясни някои несъответствия в показанията им. Следващото заседание по делото е насрочено за 9 ноември т.г. от 9.30 часа.
::[ Назад ]::