Букмейкър смята Левски и ЦСКА за абсолютни фаворити в мачовете от "А" група
Левски и ЦСКА са абсолютни фаворити в предстоящите мачове от деветия кръг на "А" група според водещия световен букмейкър "Sportingbet". Залози за победа на шампионите при гостуване...
 
  За да слушате радио "Метроном" онлайн трябва да имате Winamp


от до

Водещ:

 No
Име на песента
Позиции
Статус
1 Asle Bjorn pres. Leya ft. Anne K - Lucky You (Original Mix)
2
2 Deep Zone Project feat. Meral - Искам да те имам
3 Shapeshifters - Sensitivity
5
4 Fonzerelli - Moonlight Party
4
5 Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada
3
 

» Големият Маргин остава в ареста
Софийски градски съд не промени мярката за неотклонение на Красимир Маринов-Големия Маргин и той остава в ареста
Съдът счете, че все още съществува опасност обвиняемият да извърши ново престъпление. По отношение на неговото заболяване съдът приема, че то не е възникнало вследствие престоя му в ареста и макар да се налага оперативно лечение, то не е спешно, а е срочно. В тази връзка съдът смята, че се прави възможното процесът да се придвижва в срокове.
Според съда експертите са на мнение, че сроковете, в които трябва да се извърши оперативната намеса, са индивидуални. Съдът не приема доводите на защитата за нарушаване на човешките права на подсъдимия.
Решението на съда може да се протестира в седемдневен срок пред Софийски апелативен съд. Съдът прие искането на прокуратурата Младен Михалев-Маджо и съпругата му Елена Михалева да бъдат призовани като свидетели по делото.
Според прокуратурата те трябва да изяснят връзката на един от сочените за мишени Никола Дамянов с братята Маргини.
СГС прие и искането на защитата да се извърши очна ставка между последния изслушан днес свидетел Иван Петров и свидетеля Велин Добрев, която да изясни някои несъответствия в показанията им. Следващото заседание по делото е насрочено за 9 ноември т.г. от 9.30 часа.
::[ Назад ]::