Новото видео на Мадона направи премиерата си
"Jump" е четвъртият сингъл от последния засега албум на звездата "Confessions on a dance floor". С първото парче от него - "Hung up", се постави началото на национални...
 
  За да слушате радио "Метроном" онлайн трябва да имате Winamp


от до

Водещ:

 No
Име на песента
Позиции
Статус
1 Asle Bjorn pres. Leya ft. Anne K - Lucky You (Original Mix)
2
2 Deep Zone Project feat. Meral - Искам да те имам
3 Shapeshifters - Sensitivity
5
4 Fonzerelli - Moonlight Party
4
5 Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada
3
 

» Любомир Начев не е оставил предсмъртно писмо
Тялото на бившия министър на вътрешните работи Любомир Начев, който се самоуби днес, е изпратено за аутопсия в болницата в Бургас. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, съобщиха от пресслужбата на полицията в Бургас. Начев се е прострелял смъртоносно около 9.00 ч. тази сутрин в дома на родителите си в Карнобат, на улица "Георги Кирков" номер 9. На мястото не е било открито предсмъртно писмо.
В момента следствените групи извършват втори оглед на мястото на инцидента. От ОДП допълват, че майката на Начев е чула изстрел в съседната стая на жилището и когато отишла там, намерила тялото на сина си. Пристигналите на мястото на инцидента медицински лица констатирали смъртта на Начев. Той се е прострелял в леглото, със законо притежаваното си лично оръжие.
При оглед на мястото е установено, че смъртта е причинена от един изстрел в областта на сърцето. Съседи в кооперацията, където е жилището на майката на Начев, разказват, че през последните две години синът й живеел при нея. Според познати на семейството, наскоро той е споделил, че е загубил куфарче с важни документи, включително и личната си карта.
::[ Назад ]::