Делото срещу Николай Методиев-Пилето продължава през януари 2007 г.
СГС разпита още двама служители на охранителна полиция, които са пазили стоката на Николай Методиев-Пилето край село Горни Богров. Те потвърдиха, че той е разговарял с тях и е споменал имената и адрес...
 
  За да слушате радио "Метроном" онлайн трябва да имате Winamp


от до

Водещ:

 No
Име на песента
Позиции
Статус
1 Asle Bjorn pres. Leya ft. Anne K - Lucky You (Original Mix)
2
2 Deep Zone Project feat. Meral - Искам да те имам
3 Shapeshifters - Sensitivity
5
4 Fonzerelli - Moonlight Party
4
5 Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada
3
 

» Прекратяват се протестите в градския транспорт в Пловдив
Градският транспорт в Пловдив прекратява протестите и от понеделник започва обслужването на всички линии. Това съобщи бъдещият директор на предприятието Йордан Кюмюрджиев, представител на новия собственик "Хеброс бус", по чиято инициатива се организираха срещи с протестиращите.
Някои от автобусите ще излязат още днес, но за други е необходимо да се направи техническо обслужване, тъй не са работили почти две седмици, каза Кюмюрджиев. По думите му е постигнато споразумение с общината до края на октомври да се изплатят по две работни заплати и аванс за месеца, които ще се прехвърлят към задълженията на новия собственик.
От своя страна "Хебрус бус" се ангажира да изплати поне по още две заплати до края на годината, а остатъкът от дължимото трудово възнаграждение за 8 месеца да бъде изплатен до март 2007 г.
::[ Назад ]::