Букмейкър смята Левски и ЦСКА за абсолютни фаворити в мачовете от "А" група
Левски и ЦСКА са абсолютни фаворити в предстоящите мачове от деветия кръг на "А" група според водещия световен букмейкър "Sportingbet". Залози за победа на шампионите при гостуване...
 
  За да слушате радио "Метроном" онлайн трябва да имате Winamp


от до

Водещ:

 No
Име на песента
Позиции
Статус
1 Asle Bjorn pres. Leya ft. Anne K - Lucky You (Original Mix)
2
2 Deep Zone Project feat. Meral - Искам да те имам
3 Shapeshifters - Sensitivity
5
4 Fonzerelli - Moonlight Party
4
5 Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada
3
 

» Делото срещу Николай Методиев-Пилето продължава през януари 2007 г.
СГС разпита още двама служители на охранителна полиция, които са пазили стоката на Николай Методиев-Пилето край село Горни Богров. Те потвърдиха, че той е разговарял с тях и е споменал имената и адресите на техните семейства, от което те са се уплашили.
След това показанията обаче и на двамата се разминаваха по отношение на това колко души са дошли на паркинга и каква дейност са извършвали. Единият твърдеше, че над 20 души са разтоварвали стоката от камионите, а според другия само няколко човека са претоварвали в близък склад.
Защитата се интересуваше основно защо двамата полицаи не са сигнализирали за случващото се по радио-връзката и коя е била причината за силния им уплах, след като са били въоръжени и дори са били придружавани от стражево куче.
Делото продължава на 17, 18 и 19 януари 2007 г., когато трябва да бъдат разпитани 51 от общо 88 свидетели по случая и 11 експерти.
::[ Назад ]::