Новото видео на Мадона направи премиерата си
"Jump" е четвъртият сингъл от последния засега албум на звездата "Confessions on a dance floor". С първото парче от него - "Hung up", се постави началото на национални...
 
  За да слушате радио "Метроном" онлайн трябва да имате Winamp


от до

Водещ:

 No
Име на песента
Позиции
Статус
1 Asle Bjorn pres. Leya ft. Anne K - Lucky You (Original Mix)
2
2 Deep Zone Project feat. Meral - Искам да те имам
3 Shapeshifters - Sensitivity
5
4 Fonzerelli - Moonlight Party
4
5 Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada
3
 

» Делото срещу Николай Методиев-Пилето продължава през януари 2007 г.
СГС разпита още двама служители на охранителна полиция, които са пазили стоката на Николай Методиев-Пилето край село Горни Богров. Те потвърдиха, че той е разговарял с тях и е споменал имената и адресите на техните семейства, от което те са се уплашили.
След това показанията обаче и на двамата се разминаваха по отношение на това колко души са дошли на паркинга и каква дейност са извършвали. Единият твърдеше, че над 20 души са разтоварвали стоката от камионите, а според другия само няколко човека са претоварвали в близък склад.
Защитата се интересуваше основно защо двамата полицаи не са сигнализирали за случващото се по радио-връзката и коя е била причината за силния им уплах, след като са били въоръжени и дори са били придружавани от стражево куче.
Делото продължава на 17, 18 и 19 януари 2007 г., когато трябва да бъдат разпитани 51 от общо 88 свидетели по случая и 11 експерти.
::[ Назад ]::