Делото срещу Николай Методиев-Пилето продължава през януари 2007 г.
СГС разпита още двама служители на охранителна полиция, които са пазили стоката на Николай Методиев-Пилето край село Горни Богров. Те потвърдиха, че той е разговарял с тях и е споменал имената и адрес...
 
  За да слушате радио "Метроном" онлайн трябва да имате Winamp


от до

Водещ:

 No
Име на песента
Позиции
Статус
1 Asle Bjorn pres. Leya ft. Anne K - Lucky You (Original Mix)
2
2 Deep Zone Project feat. Meral - Искам да те имам
3 Shapeshifters - Sensitivity
5
4 Fonzerelli - Moonlight Party
4
5 Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada
3
 

» Наказаниенто на Ювентус може да бъде намалено
Босът на Ювентус Джовани Коболи Джили заяви, че се надява на смекчаване на наказанието на неговия клуб за участието му в договорени мачове.
Отборът от Торино мина през всички спортно-съдебни инстанции, за да протестира срещу решението на арбитражната комисия, но не постигна успех. Ювентус реши да се обърне към гражданския съд, което предизвика крайно негативна оценка от страна на ФИФА, която е категорично против футболните дела да се разглеждат от общата юрисдикция. За да не предизвикват скандал, Олимпийският комитет на Италия по молба на ФИФА се съгласи още веднъж да разгледа протеста на Ювентус в замяна на отказ от страна на торинците да предадат делото в гражданскии съд.
На Ювентус бе обещана известна снизходителност при новото гледане на делото. Апелативната комисия на Олимпийския комитет вече чу възраженията на отбора и трябва да се произнесе не по-късно от четвъртък вечерта.
По думите на Джовани Коболи Джили вероятността 17 точки пасив да бъдат орязани е голяма. "Но практически не вярвам, че ще ги премахнат изцяло", отбеляза шефът на Ювентус.
::[ Назад ]::